Kasut Biru Rubina

Kasut Biru Rubina Ini Edisi Kedua Buku Kasut Biru Rubina.

Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Kasut Biru Rubina book, this is one of the most wanted Sufian Abas author readers around the world.

[Download] ➾ Kasut Biru Rubina  Author Sufian Abas – Couponpromocode.us
  • Paperback
  • Kasut Biru Rubina
  • Sufian Abas
  • Malay
  • 11 June 2018

10 thoughts on “Kasut Biru Rubina

  1. says:

    antara penulis tanah melayu yang aku kagumi kau takkan boleh berpaling daripada karya tulisan beliau penuh dengan maksud dan erti walaupun dua perkataan maksud dan erti itu sama, namun sufian abas mampu memutar bel...

  2. says:

    Cerita awal awalnya best, tetapi sayang dah lepas pertengahan buku ini ceritanya macam merapu sedikit Atau mungkin imaginasi aku tidak sehebat penulis Aku banyak tak faham cerita cerita terakhir dalam buku ini

  3. says:

    Ada rasa berbeza bila membacanya pada kali kedua setelah 5 tahun.

  4. says:

    Bila dikatakan karya pasca moden, aku dibawa terbang berkeliaran di angkasa bersama aksara Terima kasih untuk penerbangan itu.

  5. says:

    Memulangkan seni kepada yang berhak Mulia Urbannya terlalu dan membuatkan aku terganggu.Mungkin sebab aku orang kampung.

  6. says:

    saya baca yang cetakan terbaru dengan tambahan 44 muka surat vibe yang dipersembahkan dalam buku ni, rangup sedap kunyah fun fun makanya saya berikan empat bintang.

  7. says:

    ada orang bagitau Sufian Abas memperkenalkan Malaysia dengan gaya tulisan yang baru, santai dan hasilnya ramai juga terpengaruh dengan gaya sebegini Boleh dilihat pada banyaknya muncul buku buku dari penulis baru atau lama kerana kebanyakkan penulisan sebegini banyak dijumpai di blog blog sekitar tahun 2007 ke atas Atau mungkin aku silap, mungkin ianya telah bermula awal lagi Kasut Biru Rubina merupakan koleksi cerpen sang penulis dengan bahasa mudah dan dekat dengan masyarakat sekarang dalam ada orang bagitau Sufian Abas memperkenalkan Malaysia dengan gaya tulisan yang baru, santai dan hasilnya ramai juga terpengaruh dengan gaya sebegini Boleh dilihat pada banyaknya muncul buku buku dari penulis baru atau lama kerana kebanyakkan penulisan sebegini banyak dijumpai di blog blog sekitar tahun 2007 ke atas Atau mungkin aku silap, mungkin ianya telah bermula awal lagi Kasut Biru Rubina merupakan koleksi cerpen sang penulis dengan bahasa mudah dan dekat dengan ...

  8. says:

    Ini kali pertama aku baca karya Sufian Abas Jujurnya gaya tulisan ni macam pernah aku baca Tak tahulah kalau Cikha Sidinaali gaya penulisannya memang dipengaruhi Sufian Abas Ataupun memang Cikha Sidinaali itu identiti kedua Sufian A...

  9. says:

    Seperti karya beliau yang sebelum ini karya yang memaparkan kisah kisah yang akan memacu minda pembaca untuk berfikir dan mencipta klimaks nya dengan ending masing masing mengikut kemampuan pembaca.karya yang cukup simbolik dan bisa menjadi bermac...

  10. says:

    Waktu tingkatan 5, semangat nak tunjuk kat cikgu Bahasa Melayu aku yang akhirnya aku ada usaha untuk baca buku BM, lantas improve karangan aku, aku tunjukkan dia buku ni Dia pinjam.Beberapa bulan lepas tu dia pulangkan dan cakap tak faham Dan markah BM aku tak pernah lebih daripada 75.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *